MEGA-BYER PRINTET! + faste grafik

Jeg fik noget af en positiv overraskelse da jeg bladrede gennem avisen denne weekend. Det viste sig at jeg havde hele TO store grafikker i :D Det var helt kanon endelig at se MEGA-BYER grafikken i avisen – og 4-farvet tilmed :p Det kan ikke være bedre jo… Og så havde min SENSOR-grafik samtidig præmiere. Jeg ved ikke hvor tit den kommer i. Måske ugentligt.

jp_megabyerprint_01.jpg

Men nu til hvad der skete i dag:

Jeg føler at jeg er ved at blive fast ansat inde hos Forbrug på Nettet redaktionen (aka. FPN). Sidder stadig og arbejder på ikonerne, men nu er jeg også ved at være færdig med sidste etape på 35 stk. Det er godt at jeg får nogle små opgaver ind imellem ikonerne, ellers tror jeg ikke jeg kunne holde ud og side med dem så længe. Alt med måde! Jeg glæder mig sgu’ til at se dem alle samlet og vælge de bedste ud til mit portfolio. Der kommer nok en sektion for sig selv, som jeg kalder “JP” eller “praktik”…

I dag lavede jeg bl.a. et pristjek. Det er min 3. af slagsen, og de er nu meget hyggelige:

jp_pristjek_ansigt_01.gif

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *