Tryk af “Pia” t-shirts måske?

Gaaab! Så sidder jeg igen i de sene nattetimer og gør mig dybe tanker om livet og om det der snask, der altid ender med at være omkring åbningen på remouladetuber (aaad!).

Jeg har igen fået læst nogen af pensum’et til idræt. Nu har jeg ikke særlig meget tilbage at læse, og det er lækkert, for så kan jeg koncentrere mig om opvarmningsprogrammet og ikke mindst grundtræningsprogrammet, som jeg endnu ikke har fået banket sammen.
I morgen kl 12:00 tager jeg op i hallen på gym og øver nogle ting igennem. Det var Morten der ringede i dag, og fortalte at hallen ville være åben i morgen.

Jeg har også slået resten af græsset fra i går. Det var satme varmt i dag. Jeg er blevet en smule solbrændt af at ligge ude på terassen og læse i flere timer i træk, men jeg blev mest solbrændt af at ligge nede ved stranden og læse (d.25).

Sylle er forresten ved at få en aftale i hus med et trykkerfirma, så nu kan mine fans snart få Hjælp mig Pia t-shirts –> cool! Jeg skal i hvert fald ha’ en. Jeg sendte grafikken til t-shirts’ene til ham i dag samt noget mere design til HDP-siden. Den side får vi nok også nogle penge for.

Fik også mail fra min grankusine i dag…weeee. Hun bor jo i Italien hvor hun lige har fået nyt job og sådan. Jeg ville vildt gerne besøge hende.

Nu kan jeg ikke ryste flere ord ud af ærmet, så jeg stopper her. Så vil jeg høre lidt mere Linkin Park imens de sene nattetimer kommer nærmere…

Gute Nacht!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *