Indendørs bold! og 3 timers møde :o

Er du sunshine for et langt møde vi havde med vores virksomhed i dag! Der var lige lidt tryk på før vi skulle afsted, hvilket betød at vi kom lidt forsinket. Vi skulle lige havelavet en mappe til dem og printe noget forside etc. Det er underligt hvordan der altid lige skal være meget at lave når man har allermindst tid!

Jeg regnede ikke med at mødet ville tage hele 3 timer, så jeg troede godt jeg kunne køre det på morgenmaden, men det viste sig så ikke at være tilfældet :s Det var egentlig planen at jeg ville have købt noget frugt osv. i kantinen før vi tog afsted men den havde selvfølgelig lukket (lige når man har mest brug for at få noget mad indenbords *yay*).

Den forside jeg nævnte er et billede af den “legeboks” jeg var nede i BR for at købe. Vi havde også selve boksen med og de synes det var et utrolig godt billede på det nye sted de skal starte op. Det blev jeg sgu glad for at høre…

Ved dette møde sagde jeg ikke så meget hvilket faktisk var lidt frustrerende, men jeg skrev tilgengæld som en gal mand! Hvis det skal omregnes til danske fristile, så tror jeg at jeg skrev omkring 4, hehe… Det hele blev selvfølgelig også optaget på lyd så vi kunne få det hele med (men det tager selvfølgelig lidt tid at høre en 3 timers lydfil igennem!).

Klavs havde skrevet en del SMS’er opdagede jeg da vi var færdige med mødet. Det var omkring indendørsfodbold som begyndte i dag kl. 17:00. Havde aftalt med ham at vi skulle i centeret for at se på nogle indendørssko, så der kørte vi ud efter at jeg i al hast havde fået noget at spise derhjemme!

I centeret spenderede jeg 300 bops på nogle indendørssko og købte også nogle bananer for at få noget mere energi før kampen. Det hjalp.

Jeg var ret nervøs for hvad min ankel ville sige til at spille inde på et hårdt halgulv efter forstuvningen. Jeg kunne ikke sparke med venstre foden uden at ankeln blev øm fandt jeg hurtigt ud af, så jeg lod være med at bruge den. Det var lidt frustrerende ikke at kunne give mig 100% som jeg helst vil hvilket i høj grad kunne ses på mit spil… øv øv.

Der er godt nk en verden til forskel mellem at spille indendørs og så udenfor. Når du spiller indenfor, så ska spillet være meget mere kontrolleret på en måde. Det nytter ikke at fyre lange, højre afleveringer afsted for så mister du med 99% sikkerhed bolden! Man skal virkelig løbe fri for hinanden og lave små, hurtige afleveringer for at spillet kan fungere… meget udfordrende!

Søndag spiller vi udendørs igen da det er noget med at vi ikke lige kan benytte hallen der…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *