Infektion

infektion_01.jpg

I onsdags blev jeg bidt af et insekt nede ved søen (måske en myg, men jeg er ikke sikker). Nogle dage efter lagde jeg mærke til at der løb en rød streg fra stikket på min læg, og op langs benet. Jeg tænkte: “Det er sgu’ ikke så smart” så jeg greb telefonen og ringede til vagtlægen, som gav mig en tid på Århus hospital. Jeg blev undersøgt og fik at vide at det var en form for infektion, og at jeg skulle tage penicillin og forholde mig i ro med benet oppe. Det går min weekend så med (og de kommende hverdage *yay*).

Tak til min super-guide Lyuba, som hjalp mig i nødens stund.

…og til Kaj, som tog telefonen :)

Selve stikket og området omkring det, er ømt. Det gør ret ondt når jeg rejser mig op, og blodet stømmer ned i benet. Modsat er det forholdsvis normalt, når jeg hæver benet.

Jeg har tillid til, at vagtlægen kom med den rette diagnose, og at det nok skal forsvinde efter noget tid med penicillin (primcillin 800 mg).

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

6 Responses to Infektion

 1. AAAAAAAAVVVVVVVVVVVVVVVVVVV !!!!!!

  (lorte-myg!)

 2. majann says:

  *huff…..og auuu* Sitt stille, bli frisk! :) *en av disse fantastiske klemmene* ;)

 3. Hov, måske er det bare fordi, at du har så mange hår på benene, at du bliver rød og hæver af det?!!

  Prøv en lady-shaver. ;-)

 4. JoKKe-svin says:

  Nikolai Lander –> HAHA! Hvorfor havde jeg på fornemmelsen at ordet “lady-shaver” ville blive nævnt i en kommentar? :p

 5. JoKKe-svin says:

  majann –> Tro mig, jeg har siddet stille lige siden jeg fik diagnosen… og så i dette pragtfulde sommervejr! Oh GOD! Her er 30 grader inde på mit værelse, og jeg er fanget herinde!! :s

 6. majann says:

  det er dig like varmt her oppe hos oss…og jeg jobber hele dagene…..så solen varmer godt op på utsiden…… det er snaaaaaaaaaart vores tur til å ud i det flotte vejret! bare vent! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *