Jeg har været “lærer” :)

Hold da fast vi har travlt med den publikation på skolen (OG i “fritiden”). Det begynder også at ligne noget efterhånden. Jeg smider nogle screens op af opgaven når den tid kommer.

Det har været nogle fede dage… jeg har fungeret som lærer stort set hele dette forløb igennem, og de andre har henvendt sig med 117 forskellige spørgsmål, som jeg stort set kunne svare på allesammen. På trods af, at jeg meget af tiden har rendt rundt og hjulpet de andre, er det lykkedes mig at brygge noget sammen selv… Jeg kunne godt blive vant til at undervise. Jeg kan ikke sige nej til at hjælpe og det giver en ret fed fornemmelse at kunne forklare og forhåbentlig lære andre noget konstruktivt. Så føler man en vis drivkraft hvis man kan sige det sådan…

Well, hader I ikke også bare folk, der hele tiden mixer engelske udtryk ind i det danske sprog? Jeg er fucking træt af det! Anyway, det skulle bare lige ud!

Efter projektet med publikationen skal vi i gang med at illustrere. Det bliver nok sjovt, men dyrt. Vi fik en mail tilsendt med en hulens masse ting vi skal indkøbe. Jeg fatter ikke lige, hvad det er vi betaler en halvårlig materialeafgift til, hvis ikke den dækker netop sådan noget her!! *usselt*.

Nå, men jeg fik også lige en bekræftelse på, at jeg har tilmeldt mig HK Grafisk Kommunikation. Det er gratis by the way, og man får en bunke rabatter og updates om gode foredrag og kurser. HK Grafisk Kommunikations Roadshow er ret vildt. Der skulle være nogle ret blærede events, men kendte og semi-kendte foredragsholdere/undervisere. Det må jeg lige se, om jeg kan komme til nogle af disse begivenheder.

Nu er det weekend, og jeg trænger seriøst til at slappe…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *