Juleræset + PAYDAY!

Så begynder det igen! Coca Cola julen har endnu en gang kastet sig over den hungrende forbrugerskare, som er væbnet med kreditkort og “license to withdraw!” –> klar til at gå i kødet på de uimodståelige juletilbud, dykke ned i den vidunderlige platikverden af primærfarvet legetøj til de skrigende unger, tage en dyb indånding i parfumeriets gaskammer og falde om på gulvet i lingeri-afdelingen med sine forførende, men virkelighedsfjerne, modeller.

  Led!
  Find!
  Beslut!
  Køb!
  Pak ind!
  Med hjem!
  Vent!
  Spis!
  Dans!
  Led!
  Find!
  Pak ud!
  Kommentér!
  Behold! / Byt!

…og det var så dén jul, hehe.

Hey, snart min fødselsdag forresten –> sweet 22. Jeg har noget specielt med tallet 22 (hvilket jeg også har omtalt i min blog før. Det der med at jeg altid ser på klokken når den er 22:22!). Der er bare noget specielt ved det tal tror jeg. Som om der vil ske et eller andet skelsættende i mit liv eller noget i den dur. Det er lidt creepy, men på den anden side så glæder jeg mig til at se hvad der mon vil ske *uuuuh* :)

Payday mayday! Var nede på Carma efter skole for at blive aflønnet for mit knokleri. I samme omgang fik jeg også lige taget nogle billeder af stedet (de blev dog knap så fede da der manglede lys). Fik også lige Bayram til at bookmarke www.digitallyimported.com –> når de hooker pc’en til lydsystemet så kan de køre musik fra streaming serveren på digitallyimported. Der er forskellige channels med bl.a. Lounge, Ambient, Chillout og klassisk som vil passe godt til stedet.
Der er nogle sidste rettelser til stedet. Bl.a. menu-kortet, et skilt til udenfor café’en samt manglende info på web sitet.

Nuværende projekt på skolen: Emballage / Packaging.

Brugte aftenen på at browse tøj tøj tøj. Shit hvor jeg mangler nyt tøj. Jeg har kigget på flg. sider:

armyvarer.dk
greedy.dk
clubcasual.dk
vancool.dk
haix.com
417.dk
besafe-center.dk
shop.inf-wear.dk

…pisse-fede sites forresten.

/night

This entry was posted in Dagligdagen, Digte. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *