Længere batteri-tid?

Heisan Dagbog. I dag har jeg fundet ud af at man kan oprette sit eget “start-up” billede til mit digitalkamera samt selv lave lydeffekter! Det er rimelig cool…måske skulle jeg lave et Mandril-tema.

Det er som om batterierne varer længere nu, end de gjorde da jeg brugte kameraet første gang, men det er selvfølgelig godt. Jeg har dog på fornemmelsen at de snart skal oplades for tredje gang. Jeg SKAL bare have købt en adapter. Det kan spare sindsygt meget batteri.

Glæder mig til at komme i skole i morgen. Det skulle blive rigtig godt vejr hvilket er perfekt til idrætstimen. Jeg skal jo have idræt som valgfag til næste år, og efter sigende skulle der kun være 5 andre der har valgt det (bl.a. Katrine Astrup fra min klasse). Der er ikke så heldigt. Hvad kan man lave når man kun er 5 personer?

THAR SHE BLOWS!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *