Lille fodboldkamp med familien

Kørte med far til hans arbejdsplads nær Girona hvor vi vaskede hans bil og checkede lastbilen. Han har fået en rigtig fed lastbil med aircondition etc. Vi fik en øl og kørte så til Blanes hvor vi spiste hos Anna. Derefter badede vi i Blanes, tog bad ved Elvira og så kørte jeg over til Ton og Sosi hvor jeg spilledebasket med Pol og hans ven Alberte.

Efter det, begyndte familien at komme, og de deltog i en fodboldkamp som jeg startede med Pol og hans ven. Jeg tog et billede af, da vi allesammen sad og spiste.

Lidt senere, gik vi børn op på Adri’s værelse for at spille computer og høre Sex Pistols. Jeg fik at vide af Ton, at Adrià og Pol skulle på en ekskursion d. 16 som ville vare 10 dage, så d. 16 må jeg sige farvel til dem for denne gang…

Jeg er meget træt nu, så jeg tror jeg siger godnat. Min far skal arbejde i morgen, så jeg tager nok en tur til stranden selv. GODNAT!

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *