Lloret og trykkende stemning

Vi var ikke derinde, men jeg synes bare facaden er vildt fed på den retro-agtige måde!

Tog med far til Lloret for at undersøge bussen der kører direkte til Barcelonas lufthavn i morgen. Han plejer at køre mig til lufthavnen, men nu gør vi det på denne måde for at han ikke skal stresse for meget over myldretiden. Han har mange ting at tænke på lige for tiden, hvilket jeg tydeligt kan mærke. Men jeg har det fint med at snuppe en bus. Så kan jeg evt falde i snak med nogle andre danskere der skal hjem. Har ikke hørt dansk i en hel uge nu, det er lidt underligt hehe. Anyways, vi var også lige på stranden i Lloret – Cañellas hedder den. Vandet var perfekt og strømmen enormt kraftfuld, hvilket var ekstremt underholdende. Man skal dog lige ligge rigtigt i brændingen for ikke at blive suget for langt ned under vandet.

Verdens bedste salat på ROMA i Malgrat de Mar

Kørte tilbage til Malgrat igen og slappede lidt af hos Elvira, før vi tog på ROMA og fik lidt god mad som i går. Jeg tog hen til T&S for at vaske noget tøj og tage en lur, og så mødtes vi igen hos Elvira ved 19:30 tiden. Fina var der og Estel og Roser og Montse og Miquel. Far og jeg tog hen på en nærliggende bar og fik en øl og en bikini, hvorefter jeg gik en lang tur alene ud langs turist-området for at tømme hovedet. På vej hjem mod T&S satte jeg mig nede ved vandet under stjernerne og nød havets brusen og byens summen bag min ryg. Hvor ville jeg ønske jeg havde længere tid hernede. En uge er langt fra nok til virkelig at koble helt af…

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *