LOMO: Første film skudt!

Heysan affenkatten! Jeg har nu skudt den første film med mit Lomo-kamera, og var nede for at hente de fremkaldte fotos hos Japan Foto (uh, eksotisk!). Jeg valgte at få dem direkte på CD fremfor fysiske fotos. Her er nogle udvalgte fotos:

r002-028.jpg
Længe leve WC-lys :p

r002-021.jpg
…og længe leve hygge :)

r002-016.jpg
Crispy!

r002-018.jpg
Ze one i love :D

Jeg synes generelt at billederne var ret noisy, men det kan skyldes at jeg fik dem på CD. Næste gang vil jeg have dem i fysisk form for at se hvilken forskel det gør. Ovenstående fotos er taget med en ISO 100 35mm filmrulle, så de burde altså ikke blive så noisy. Det kan også være min ISO-indstilling på kameraet. Den rodede jeg en del med kan jeg huske. Det er vist noget med at den skal matche ISO’en på den film man har i kameraet… Jeg må lige følge på på dette issue på lomography.com.

This entry was posted in Dagligdagen and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *