Man sparer ved køb på nettet!

Jeg var inde ved Sølvhjelm i går (Tirsdag) og de havde fået kameraet, men ville have 5100 kroner for det! SYGT! Det ville jeg ikke give, så i dag ledte jeg på nettet efter nogle bedre priser og fandt en side (nemdirect.dk) hvor det “kun” kostede 4950 kroner inklusiv moms, fragt og efterkravsgebyr.

Jeg bestilte det selvfølgelig og regner med at det kommer i morgen, overmorgen eller efter weekenden (mandag eller tirsdag). Jeg kan næsten ikke vente…

I morgen er der skriftlig engelsk eksamen fra kl 09:00-13:10 i hallen. Jeg skal bruge en af skolens gamle skod-computere og det er jeg ikke meget for. De crasher hele tiden og det er jo ikke super-fedt når man f.eks. lige har skrevet 3 sider af et essay!

Jeg fik et engelsk essay tilbage i dag som jeg skrev i lyntempo. Jeg fik 8 for den, hvilket jeg synes er ret godt klaret, når man tænker på at den er skrevet så hurtigt, og at jeg ikke så den igennem for fejl da den var færdig.

Jeg pjækkede fra den engelsktime den skulle afleveres i, og sad og skrev den færdig mens de andre havde engelsk. Jeg nåede lige at blive færdig med den da timen sluttede, hvorefter jeg løb hen til vores engelsklærer sigende: “Undskyld jeg kommer for sent! Undskyld jeg kommer for sent! Shit, shit shit shit…“. Jeg plejer normalt at få 9 for mine engelske essay’s. Det synes jeg er for lidt, da jeg er rimelig hård til engelsk!!!

Chüß

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *