Mor hjem fra Cuba :) Og første bestillingsarbejde!

I morgen (eller det er så i dag) kommer min mor hjem fra Cuba –> lander 15:40, hvor hun garanteret ringer lige så snart hun kan komme til det :) Jeg glæder mig godt nok meget til at høre om alle de ting der er sket derovre!

Jeg arbejder jo på livet løs med Knuds Køkken og har i dag fået opstillet det der skal til, for at tage de ca. reklamefotos han skal have til at hænge over skranken i køkkenet. Det bliver noget af det eneste jeg selv kan printe på skolen, men så kommer der tilgengæld også snart noget op…

trænger selv til at se nogle resultater og ikke ligge og rode med det hele på computeren, hehe.

Sikke et hyr i dag med folk der ikke havde afleveret deres kameraer til Allain til tiden. Sådan nogle folk har jeg sgu ikke respekt for –> de er jo medvirkende til, at andre må stresse over desperat at skaffe et kamera andetsteds… jeg var så heldig, at Søren kunne låne mig et han havde lånt (han kommer dog og skal have det igen på et tidspunkt). Jeg har også lånt en lampe af Peter, som han også skal have igen i løbet af i morgen, så det gælder satme om at få taget de billeder i en fart!! Mit første egentlige bestillingsarbejde mht. fotografering. Det er skide skægt og skide seriøst!

Min far ringede i dag og fortalte, at den pakke de havde sendt mig til jul var blevet sendt retur… Hvad mon der lige er gået galt der? Måske havde de skrevet forkert adresse på den. Nå, men de sender den i hvert fald til DK igen til min mors adresse. Damn, den pakke kommer til at have mange mil på bagen!

Jeg leder også lidt desperat efter et billigt sted at få printet 2000 flyers, 2000 menukort og 4 A1-plakater samt nogle og 100 A3-plakater. Der er www.lasertryk.dk men jeg synes godt nok det er nogle pebrede priser. Det kan snildt løbe op i en 6-7000 kr for det hele, hvilket efterlader mig med en fortjeneste på sådan ca. rundt regnet… NUL!

Og for ikke at skulle sove med dén dårlige tanke i hovedet, vil jeg tænke på… hmm… ej, jeg vil forsøge ikke at tænke på noget overhovedet. Det er bedst at gå i seng uden et virvar af spredte tanker… meditation rocks! (og Ditte) *s*.

NÅ JA! –> I går modtog jeg mine “Dog tags” fra den pladesmed jeg havde sendt dem til. På den ene plade står der (hvor de 4 x’er er resten af mit CPR-nr):

JOAQUIM.M.N
071283 XXXX

…og på den anden står der:

ALIAS:
JOKKE-SVIN

Så fik jeg det endelig gjort, og det ser også ret nice ud. Bogstaverne er præget ned i metallet –> lækker effekt. Det er et mandesmykke! Ej det lød fucked, lad mig omformulere: Det er mit hardcore jewellery!

/peace AUT

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *