Nu medlem af City Fitness :D

Så oprandt dagen, hvorpå jeg skulle købe TO par af de samme sko. “Hvad fanden er det nu for en historie?” tænker du nok, men der er skam ingen galskab i det overhovedet.

Det hele begyndte med, at Anders og jeg meldte os ind i City Fitness i går fordi Klavs allerede går der. Jeg havde ingen træningssko, så jeg lånte lige nogle af Klavs.

Vi trænede derhenne i dag kl. 08:00 i et ret nice lokale spækket med træningsudstyr. Klavs viste os hvordan de forskellige maskiner fungerede, så nu ved jeg det til næste gang! ThanX man!

Well, efter træning daffede vi ned i byen for at lede efter noget løbetøj og jeg ledte efter nogle træningssko. Inde i Føtex havde de godt nok nogle lækre sko, men det var str. 42 (jeg er str. 45!) så jeg gik ind i “Din Grønne Skobutik” < -- eller noget i den retning *Gg* Derinde fandt jeg lige dét jeg ledte efer: et par billige sko, som endda også så fede ud --> og OVEN i det, kunne man endda købe TO par for 300 kr, hvilket jeg ikke kunne modstå. Så nu er jeg den stolte ejer af 2 par identiske super-nice sko. De er røde. Mærket er “Blend”.

Ved 15:00-tiden var vi nede og spille fodbold, og HVILKEN kamp! Vi var dælme 8 denne gang: Klavs, Ole, Anders, Kim, Jonas, Ture, Mads og jeg selv! Det betød, at vi kunne have lidt målmand på og selvfølgelig flere spillemuligheder. Det er laaangt sjovere når man er flere til fodbold.
Det begyndte også at hagle på et tidspunkt –> lækker fornemmelse mod ansigtet :D Nå, men vi vandt den sidste afgørende kamp, hvor vi spillede til 5. WUHUU!

Tog hjem og i bad og så op på skolen i håb om, at jeg måske kunne få arbejdet lidt… men der gik ikke længe før Ole fik mig overtalt til at komme med på Republikken (traditionen tro, selv om jeg ikke er der nede hver onsdag som de er!).

Egentlig skulle jeg bare have haft en Cola, men siden både Allan og Ole sad med deres store mørke “Erdingere”, blev jeg passivt tvunget til at bestille af samme skuffe i næste omgang… Mere købte jeg så heller ikke (den pokkers økonomi!).

Gik hjem ved en 23:00-tiden og nu sidder jeg så her. Har ikke fået arbejdet så meget på “Knuds Køkken menu-plakaten” som jeg ville, men det regner jeg med at gøre færdigt i morgen således, at jeg kan printe en tester, som jeg vil tage med derned og vise dem… Så mangler der jo “bare” menu-plakaten til at hænge indenfor samt små menu-kort til bordene og flyers… Yikes!

“Pitstop goes latin” men det kan jeg nok DESVÆRRE ikke komme med til *snøft*. Det afhænger af, hvor meget jeg når at lave på projekterne, samt min økonomi!!

TRÆT!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *