Olot og de vidunderlige bjerge :)

En af de bedste dage jeg har haft denne sommerferie! Kørte med far til Olot for at besøge Finna og Rafael. De har lejlighed lige over butikken. Kanon sted! Finna viste os rundt i byen, og jeg har aldrig set så megen natur i en by af den størrelse. Det var helt overvældende at se. Smukke parker og træer over alt! Og BJERGENE (vulkanerne) :p


Finna :) …eller NOGET af hende i hvert fald, hehe


Tog et billede af Rafael for at vise ham, hvordan man med mit kamera kunne tegne på folks ansigter. Det synes han var rimelig blæret!


…og NOGET af mig. Min far er heller ikke så god til at fange folk med kameraet :)

Lånte to cykler og cyklede en lang tur – bl.a. til “St. Estebe Den Bas”. Aldrig har jeg set en mere idyllisk lille by. Rustikke huse; nogle af dem renoverede af folk med pengepungen i orden, andre stod som uberørte monumenter, siden den dag de blev bygget for en menneskealder siden.


Far-mand!

Vi kørte forbi den ene enorme majsmark efter den anden – jeg ELSKER majsmarker. Jeg forestiller mig altid, at det er en hel jungle af træer. Når jeg står imellem de høje planter og ser sollysets stråler spille mod de mange blade, så er jeg lykkelig. Majsmarker gør mig lykkelig. Wow, that’s freaky…

En anden sag er bjerge… Når jeg ser et bjerg, så ville jeg ønske jeg stod på toppen af det, og så ned på det sted hvor jeg stod før jeg nåede toppen. Så tror jeg at jeg ville føle mig mægtig. De bjerge der er i Olot er guddommelige! Jeg kan slet ikke beskrive hvor prægtige de er. Jeg kan kun sige, at jeg stoppede op utallige gange for at tage billeder, men ikke engang billeder kan vise lyset som jeg så det med mine egne øjne. Både lyset midt på dagen, men også det lys der var, da det begyndte at trække op til uvejr hen ad aftenstide, og skyerne blev dunkle.

[ INDSÆT MERE HER!! ]

Fik en spritny Nokia 6103 mobil af Rafael og Finna i gave. Tak siger jeg bare! Den fylder meget mindre, og jeg glæder mig til at bruge den når jeg kommer hjem… der er bare lige det ved det, at den ikke har en dansk ordbog indbygget, så når jeg skal skrive sms, må det foregå meget langsommere, da den ikke kan foreslå ordene. Jeg vil dog se om jeg på en eller anden måde ikke kan downloade en dansk ordbog til den. Det kunne sgu’ være cool.

Fik endnu en Leffe på den engelske, og så hjem til Elvira.

Barça tabte 0-2 til Sevilla, som rendte af med Super Cup’en. Well, det kan ske…

Far ringede til Eva og vi aftalte “løst” at tage til Lloret i morgen. Jeg har lige sendt hende en sms så hun har mit nr. Regner med at høre fra hende i morgen. Vil sgu’ gerne feste igennem i Lloret de Mar inden jeg daffer hjem!

I morgen vil jeg se om jeg ikke kan tanke 5-10 € på mobilen. Jeg har mere tilbage af de 25 € jeg anskaffede mig i begyndelsen af ferien, og jeg vil sgu’ gerne kunne ringe (fa den nye mobil!), hvis der nu sker noget i morgen.

Ellers regner jeg med at tage til stranden i morgen tidlig, efter at have spist noget morgenmad hos farmor. Hvis det regner, så holder jeg “slideshow” med de fotos jeg har taget i løbet af ferien :p (hvilket snildt kan gå hen og tage nogle timer).

Idéer jeg har fået i dag:

I Olot så jeg en masse stencils på murerne –> “Hæng ikke plakater op her!”. Det inspirerede mig til at lave en plakat med selvsamme tekst *Gg*

Noget andet der også kunne være cool at lave, er nogle fucked up advarsels-skilte á la: “WARNING: DO NOT RIDE THIS BIKE”. Well, det er bare idéer…

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *