Patricia :p

Okay… så smuttede min mor hjem i dag, men før det, var vi lige ved stranden med min far. Der var de hidtil største bølger, som jeg havde set! Jeg blev bange på et tidspunkt (og det siger ikke så lidt om bølgernes størrelse!).

Flirtede med en chick, som havde håndklæde ved siden af vores ”camp” (hun hedder Patricia) og hun fortalte, at hun ville være ved stranden kl. 09:00 hver morgen. Så jeg skal lige huske at stå tidligt op ;) Stedet, hvor vi badede, var ved cykelnedgangen til højre for pladsen med murstenssøjlerne set fra byens side (lige en note til mig selv, hehe).

Og så har jeg oprettet en bruger til på husets computer, så jeg kan chatte med vennerne på Messenger, samt checke min e-mail. Jeg har også fået webcam’et til at virke, så det fik Pol og jeg meget sjov ud af. Før aftensmaden cyklede vi ud i byen og fik lavet nogle sjove videoer med mit digitalkamera på en legeplads. De videoer redigerede vi derhjemme –> fuck de er sjove *Gg*.

Well, jeg tror jeg er oppe på 1000 armstrækkere siden d.28 i sidste måned. Jeg har ikke taget 100 om dagen, som planlagt, men hvad, så længe jeg tager nogle så er der sgu’ ikke noget galt i det… svin!

Buenas noches…

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *