Paven er død! Strepsil?

Aaaargh hvor det sucks! Det føles som om der står 40 hobitter og gnubber sandpapir (korn 100) op og ned af indersiden på min hals hver gang jeg forsøger at tale eller sluge noget! FUCK!! I morgen skal jeg have fingrene i noget “Strepsil” eller hvad det nu hedder. Topper siger det skulle virke lidt bedøvende på halsen.

Og så er paven død i dag, hvilket jeg ikke lige ved hvordan jeg skal forholde mig til. Jeg kan mere forholde mig det spørgsmålet om, hvem der skal være hans afløser. Jeg havde lidt forestillet mig et cross-over mellem TV 2 værten Jes Dorph og en Chilensk bjergged… Men det er selvfølgelig blot et skud i tågen.

…eller et skud i min fucking hals! ‘Kæft det gør bare NAS lige nu!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *