Pengenød :s

Her er jeg!!

Det er fandme godt der kommer SU på fredag…

I dag har jeg samlet flasker på skolen, så jeg kan få købt en ny pakke toastbrød –> det er første gang, jeg har kunnet mærke det meget.

Well, det var cool nok at Topper og jeg fik hele 5 sandwiches nede fra køkkenet af, som bare skulle smides ud sidst på dagen… de gjorde sgu’ godt!

I dag har jeg da fået lavet lidt –> fik lige en god snakt med Ole (lærer), som satte skub i tankerne. Jeg ved godt, at man ikke skal tænke på produkt endnu, men jeg har gennem hele forløbet haft en idé om, at det skal ende med en eller anden form for bog. En bog om fartanalyse og den verden, som farstriber faktisk skaber. Det er ikke noget man normal tænker over, men når man tager et billede af et objekt i bevægelse, vil disse fartstriber træde frem, hvilket de har gjort på mange af de billeder jeg har taget. Derfor blev jeg nysgerrig efter at se nærmere på dem.

Det er meningen at vi skal lave nogle modeller i 3D, men det må vente til der kommer penge ind til materialer.

Sylle skrev i dag, at han har bedt dem der skylder os penge om at sætte dem direkte ind på kontoen… det regner jeg snart med at de gør.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *