Protest imod fældning af træer

Her til morges vaskede jeg op og ordnede lidt hvid-vask. Downloadede Frank Zappa og noget Motörhead til min far (som gave). God musik til landevejen…

Tog med Adri til St. Pol. Vi svømmede lidt rundt og senere kom Ruben (en pige). Vi tog tilbage til Malgrat for at deltage i protesten – ACA (“Agua Catalunya” er det vist) vil fælde nogle af byens gamle træer så de kan reparere vandløbet, men stort set alle byens borgere er imod den idé, så der var mange ude for at give deres mening til kende (inklusive mig).

protesta_02.jpg
Her er et udsnit af “belejringen”.

protesta_04.jpg
Jeg hoppe op i et af træerne for at deltage.

protesta_01.jpg
Senere var vi henne foran rådhuset for at protestere. Jeg har en maske for munden med ordet “arbres” (træer).

protesta_03.jpg
Fra venstre: Ruben, Adrià og Aimar.

protesta_05.jpg
Et af de bedste fotos jeg tog dernede i år synes jeg :) Jeg skal have sendt det til Adri!
Bagefter med far og min onkel Miguel ude og spise (Nolo).

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *