Hasta el año que viene

Jeg fik sagt farvel til Aimar, Marcel, Angel og de andre nede på stranden. Eloi var der sgu’ også, så det var helt perfekt. Vi kastede lidt rundt med en rugby-bold og så tog jeg ellers hjem for at pakke.

Slæbte alle mine ting over til Elvira. Gav hende en gave jeg havde lavet tidligere: en hvid muslingeskal jeg havde fundet på stranden. På indersiden skrev jeg:

Eres la mejor abuela del mundo! – Quim

farmor_sidder_01.jpg
Her sidder farmor Elvira. Hun er lidt træt af at jeg altid fotograferer hende i det samme tøj, hehe.

crown_anchor_01.jpg
Var på den engelske pub med far og onkel Miguel. Always Leffe’s :D

Tog til Barcelona sammen med Eva-Maria ved 20-tiden, hvor jeg mødte hendes søster Nuria, som bor sammen med en russer Dimitri. De arbejder begge på en restaurant som tjenere – en rigtig god restaurant, som serverer catalanske retter i store portioner. Eva-Maria og jeg spiste der i dag, og fik et KÆMPE fad bragt ind på bordet med en masse forskellige typer kød. Vi kunne næsten ikke gå, da vi var færdige :p

De var allesammen kanon sjove, og vi var lidt i byen bagefter for at feste. Da baren lukkede tog vi hjem og fortsatte der indtil den lyse morgen (næsten). Kl. blev i hvert fald 06:00 :)

Fik Nuria’s nr., og kan bare ringe hvis jeg har brug for et sted at bo i Barcelona – evt. med en ven (det noterede jeg selvfølgelig straks, hehe).

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *