Dungeon Siege og torden og lynild!

Kørte til Blanes med Ton og Adr for at købe computerspillet “Dungeon Siege”. Da vi kom hjem spillede vi det (i lang tid).

Så skulle Adri til orienteringmøde om eksurtionen og jeg spillede videre mens han var væk (ca. 4 timer). Adri skulle have været til en koncert i morgen med spanske rockbands, men ombestemte sig fordi han ikke rigtig kendte dem han skulle afsted med (kun én).

Joan ringede, og jeg sagde at jeg gerne ville med ham på arbejde i morgen, men så rullede der en tordenbyge ind over Malgrat, og Elvira ringede og sagde at det nok ikke var en god idé alligevel. Så det blev ikke til noget.

I morgen kommer min far og henter mig kl. 19:30, og så tager vi til firmafest (chefen betaler).

Nu er der kun 4 dage til at Adri og Pol tager afsted… Ton spurgte om det ikke var muligt at rykke datoen for hvornår jeg tog hjem til d. 30 i stedet for d. 23, men biletten er jo købt så det kan jeg jo desværre ikke.

Da det tordnede og regnede, stod vi allesammen ude på terassen og kiggede på de enorme lyn der kløvede himmelen. Det glimtede næsten hele tiden. Til sidst var det kun mig og Pol der stod og kiggede (indenfor), og da tordenvejret pludselig var stilnet af, sagde jeg til Po:l “Finito”, og lige efter at jeg havde sagt det, kom der et mega lyn og efterfølgende brag! Det grinte vi meget af.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *