Fest på restaurant i Sant Feliu i Guixols

Spillede “Dungeon Siege” med Adri og Pol, og så derefter “The Simpsons” (eller “Los Simpsons” som det hedder på spansk). Det var også dårligt vejr i dag, så det passede perfekt til TV og computer.

Min far kom og hentede mig ved 20:00-tiden og vi kærte til “Sant Feliu i Guixols” hvor firmafesten blev holdt på en MEGET fin restaurant. Jeg tror der var omkring 60 mennesker (chaufførernes familier var også inviteret!).

Jeg fik en oksesteg med roquefort-sauce og pommesfrittes og en cola og champagne og en masse “apperitifs” bestående af diverse fiske-delikatesser.

Alle folk råbte og skreg i munden på hinanden hele tiden…det var ret sjovt. Der var en kæmpe mand der hed “Salvador” som folk kaldte “Salva” som gik rundt og kyssede alle.

En jeg sad skråt over for, kastede brødstykker efter en ved bordenden. Det synes jeg var lidt barnligt, men også ret sjovt. Min far sagde at chefen måske havde betalt 800.000 ptas. for festen. Mange penge!!!

Vi kørte hjem ca. 01:40 til Ton og Sosi’s hvor vi ankom ved 02:30-tiden!

Jeg listede i seng meget træt.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *