Frisør og Blanes

Farmor Elvira i entré'en

Tog til stranden om morgenen med far. Så på La Ola til det sædvanlige. Varmen var intens, så vi skulle tænke os om mht vores planer. Man kan nemt få hedeslag hvis man går rundt under den brændende sol midt på dagen. Vi tog hjem til Elvira og efter et bad slappede vi lidt af, hvorefter vi tog hen på [og så fik jeg ikke skrevet mere på den sætning]

Super lækker arkitektur i Malgrat de Mar

Vi var et smut hos frisøren for at blive klippet (surprise!). Jeg sagde at han bare kunne klippe mig som han fandt det bedst. Synes generelt at mit hår er en bitch. Ville ønske jeg havde arvet min fars hår. Anyways, det var fedt at få det klippet. Lidt nemmere at styre. Min far blev også lige studset så krøllerne røg.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *