Rosas

Sommerlejligheden i Rosas med udsigt over havet.

Sommerlejligheden i Rosas med udsigt over havet. Her sad min far og jeg og spiste morgenmad. Det bliver ikke bedre!

Taget gennem en kikkert. Udsigt fra lejligheden i Rosas.

Mødtes med far hos Elvira ved 9:30-tiden, hvorefter vi pakkede det nødvendige til turen mod Rosas og Fina og Rafaels sommerhus, som vi måtte låne. Vild luksus med udsigt over havet langt oppe fra. Anyways, det var noget af en køretur før vi ankom, men det hele værd. Fina havde lavet paella som vi spiste da vi kom. Jeg var helt blæst omkuld af udsigten. Vi snakkede lidt frem og tilbage. Jeg viste nogle fotos og så var hun nødt til at smutte tilbage til Olot.

Papa Joan og Fina i sommerlejligheden i Rosas

Nogle kaktus-planter var blevet beskåret, og på jorden lå resterne.

Efter en kort pause, gik jeg sammen med far ned mod centrum af Rosas for at se på butikker. Vildt dejlige gader. Nogle af de smalleste jeg nogensinde har set med butikker og små stemningsfulde restauranter overalt. En sand labyrint af oplevelser. Fik købt et postkort til mor som vi skrev en kort hilsen på og fik smidt i en postkasse kort efter. Drak en øl og bagefter tog vi hen på Ona for at spise lidt. Elendig mad desværre, men man kan jo ikke være lige heldig hver gang.

Tilbage til lejligheden for at sove. Jeg var lige hurtigt i bad for ikke at ligge om natten og fedte rundt i min egen sved. Jeg sover meget bedre efter et koldt bad i denne varme.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *