Privat pool og langsomme kinesere

Udsigt over Barcelona tidligt om morgenen. Man kan ane tågen i det fjerne. Vildt stemningsfuldt.

Stod op og fik lidt morgenmad sammen med Pol, Adrià og Celia. Nød udsigten over Barcelona og lyden af det pulserende byliv langt under lejligheden, som ligger på 10 sal eller deromkring.

Vi ventede allesammen på Pablo, hvorefter vi allesammen gik hen mod en privat pool,

På vej derhen stoppede vi ved en bar for at snuppe en bid mad. Elendig service. Kinesere der overhovedet ikke henvendte sig til os da vi kom ind. Jeg endte med ikke at bestille noget efter at have set hvor længe de andre ventede på deres bestillinger. Well, no harm done — men ret irriterende et eller andet sted.

Forladt basketball-bane i Barcelona.

Da vi kom til poolen blev vi lukket ind af en af pigernes bekendte. Det var et skønt sted. Vi slog os ked ved siden af poolen i skyggen af et stort magnoliatræ, spiste nachos og snakkede frem og tilbage. Jeg havde lånt et par badebukser af adrià. Ved siden af poolen var der tennisbaner og en forladt basketball bane som var helt overgroet. Det mindede mig om filmen “I Am Legend” med Will Smith.

Vi blev ved poolen i mange timer. Pol og jeg tog toget hjem til Malgrat igen, imens de andre blev i Barcelona. Hjem og i seng.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *