Stranden og Barcelona

Min far på stranden i Malgrat de Mar

Jeg mødtes med far lidt over 9 hos farmor, hvorefter vi tog til stranden for at bade for første gang i år (for vores begges vedkommende). Det var super afslappende bare at ligge på ryggen og flyde rundt med den skyfri himmel over hovedet.

Mmmm. Det sædvanlige fra La Ola.

Efter en dukkert tog vi hen på La Ola til det sædvanlige: vermouth negre, oliven og patatas bravas med den guddommeligt skønne salsa! Det var det helt perfekte tidspunkt vi tog derhen på. Få folk og dejligt stille og roligt.

Efterfølgende hjem til Elvira og i bad. Gik en tur hen på en bar og fik en øl. Leffe og Coronita. Slappede af og nød at tiden nærmest stod stille. Far havde bestilt bord på La Ola til kl 15 med tilhørende paella, så da det var ved at være tid, luntede vi lige så stille derhen. Lækker paella. Så hen på pladsen ved Jijonenca hvor vi fik en kaffe og lidt dessert.

Tur op af elevatoren til haven ved slottet.

Pol og Adrià, Malgrat de Mar

Senere til Barcelona med Adrià og Pol. Mødtes med Adriàs dame Celia i metroen, og rejste det sidste stykke sammen hen til hans lejlighed, hvor vi ventede på hans ven (Pablo?). Vi drog allesammen mod Fiesta de Gracia. Gracia er en gade i Barcelona hvor der var kæmpe fest den aften.

Pol, Adrià, Celia, Margot

Vi gik rundt i gaderne til vi fandt koncerten med en populær gut der hedder Josman. Folk gik helt amok. Efterfølgende gik vi rundt i gaderne og ledte efter den bedste fest. Adrià fortalte mig dog at i år var det ikke helt så godt som sidste år. Jeg sagde: “det er helt ok. Det vigtigste er bare at vi er sammen” hvorefter de allesammen grinede hehe.

Min fætter Pol i Adri's lejlighed i Barcelona. Det lykkedes mig at hoppe på deres WI-FI

Efter en masse øl og et smut forbi en bar, tog vi hjem til Adrià hvor vi crashede. Jeg sov sgu egentlig ret godt. Værelset som jeg lånte havde udsigt til en skakt, hvor man kunne se vinduerne til alle nabo-lejlighederne. Det så ret surrealistisk ud og mindede mig af en eller anden grund om Skt. Petersborg.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *