Kings Of Convenience vs. Simon & Garfunkel

Okay, grunden til at jeg skriver en anelse sent er, at jeg lige er kommet hjem fra biffen –> eller dvs. ikke den normale biograf, men derimod en udendørsforestilling, hvor der blev vist ”Big Fish” og ”Kill Bill”… Selvom Big Fish var på spansk, blev jeg alligevel suget ind i Tim Burtons overdrevne univers af virkelige såvel som uvirkelige karakterer. Men fuck hvor var det hårdt at sidde på de klapsammen-stole af træ der var stillet op på ræd og række! Min røv er forevigt mærket af træbjælkerne fra stolen jeg sad på *Gg*.

Men udover at se film i dag, så var jeg med min far ved stranden. Der skete ikke så meget. Patricia var der, og senere kom hendes veninde Silvia.

Jeg lod min far høre ”Kings Of Convenience” (min yndlingsmusik) og han var meget overrasket over at høre det… han fortalte, at han lyttede til præcis samme type musik da han var på min alder (Simon & Garfunkel). Det er sjovt som tingene gentager sig. Han bad mig om at lave en kopi af CD’en, fordi han rigtig godt kunne lide musikken.

Spiste dejlig man ved Elvira og var så ved stranden igen, hvor jeg pludselig blev ret trist til mode. Dels pga. at min fars ferie sluttede i dag, men også pga. andre ting.

Well, i morgen skal jeg med Ton, Soci og Pol til Sant Feliu og møde nogle medlemmer fra gruppen ”La Fura dels Baus”. Skal også lige huske at vande Elvira’s have når solen er ved at gå ned. Man må ALDRIG vande en have når solen står højt på himmelen! Så kan planterne dø… det fortalte min far mig.

Her hvor jeg bor er de ved at lave en pool lige ved siden af huset. Den er næsten færdig og er fyldt med vand for at checke for utætheder. I morgen skal vi nok i vandet… måske en morgendukkert, hehe :D

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *