Gamle motorcykler med far og Miguel

Endnu en dag er gået, og jeg er mosntertræt –> ikke pga. af de mange armstrækkere jeg laver, men mere pga. varmen og den højre luftfugtighed. Jeg sveder jo som om jeg havde badet i Tabasco-sauce!

Well, i dag var vi henne og se de gamle motorcykler og jeg tog 82 billeder (nogle bedre end andre, men så kan jeg jo altid udvælge).

Min far og jeg cyklede til Pineda før vi skulle spise… Vi cruisede hen ad strandpromenaden, men på tilbagevejen var min fars cykel punkteret på baghjulet, så på turen tilbage måtte vi stoppe og pumpe cyklen op til flere gange, for at han kunne cykle på den. Der er alligevel et godt stykke til Pineda!

Hjemme ved Elvira gik han i gang med at lappe cyklen. Vi spiste en ret med blæksprutter som Elvira havde lavet. Der var min far, Oriol, Miguel, Maria og jeg.

Efter maden cyklede jeg til stranden og ventede på min far dernede (han skulle lige hvile sig).

…jeg ventede i lang tid, og da han kom, var han cyklende på Elvira’s damecykel –> det viste sig, at han åbenbart havde overset et hul i dækket på cyklen under lapningen.

Men ved stranden ”padlede” jeg i hvert fald ud rundt om den røde bøje, som er lige så langt ude som de store gule. Jeg kan fandme padle hurtigt på den luftmadras *lol*

Hjemme ved Elvira igen, gik min far atter i gang med at fikse cykeldækket, og ja, han havde overset et grande hul.
Han lappede det, og nu er den god nok :D

I morgen tager vi nok til stranden allesammen: min far, Miguel, Maria og jeg. Adriá spurgte om jeg ville med til en koncert, hvor de måske skulle spille –> det skulle foregå i et slags skur ude på landet *lol*. Jeg var meget træt, så jeg sagde, at jeg skulle tidligt op i morgen (hvilket jeg vel også skal), men så aftalte vi, at jeg kom med til en øvesession en dag. Det synes jeg er bedre i stedet for natteroderi ude på landet, som jeg ikke lige er så bekendt med endnu her i Katalonien, hehe.

Har taget 100 pushups i dag, så jeg kan roligt sove :)

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *