Frisk luft på Fanø

Her til morges pakkede jeg sydfrugterne og rejste til Fanø (nok nærmere “vesterhavsfrugterne” nu jeg tænker over det). Væk fra Kolding og dagligdagen og hen til et lille pusterum, hvor jeg kan fylde lungerne med frisk luft, tænke tanker og stå ansigt til ansigt med det brusende vesterhav og det fygende sand. Den salte luft der findes herovre, slår mig altid ud den første dag. Det er en naturlig træthed, som kun naturen kan give en. Elsker det!

This entry was posted in Fanø. Bookmark the permalink.

4 Responses to Frisk luft på Fanø

 1. ture says:

  Hey man lækkert at se at du kom afsted, er det ikke skønt at komme lidt på afstand af by junglen, ud hvor man kan se langt og trække vejret ahhhh. Håber du får taget nogle billeder, det er lang tid siden jeg har været på Fanø, er det egentligt ikke nu her der er drage festival?

 2. Jokke-svin says:

  Ja, det var virkelig tiltrængt. Det bliver ikke til så meget ferie i år, så jeg må sørge for at lave nogle spændende og anderledes ting i weekenden — eller når mulighederne ellers byder sig. Fotos tog jeg ikke nogen af i denne omgang. Vejret var ikke rigtig til det, men check evt. disse mere eller mindre abstrakte fotos, som faktisk er af Fanø-sand (inverteret så det ligner overfladen af en planet): http://wp.me/pdZFp-14H Der har vist lige været dragefestival, og min morfar fortalte mig, at der virkelig havde været mange mennesker. Det er virkelig absurd at se op på en himmel der er sort af drager. Du skulle ta’ og slå dit telt op på øen engang :)

 3. Rasmus says:

  Hej (:
  Tror det er ved at være 7-8 år siden jeg sidst var på Fanø, men mindes øen som et skønt og fredeligt sted. Jeg så din kommentar med opfordring til at slå telt op på øen, og tænkte på om det også var sådan du besøgte den – altså med telt? Og i så fald om du bare smider det op et tilfældigt sted eller kender til nogle steder hvor det er godt at opholde sig.
  Rasmus

 4. Jokke-svin says:

  @ Rasmus — Så burde du næsten lige kigge over på øen igen. Der ER virkelig skønt, og luften skulle være den reneste i hele Danmark. Jeg har faktisk aldrig prøvet at sove i telt på øen, så jeg kan umiddelbart ikke anbefale nogle steder. Der er en del campingpladser, men det er jo ikke så charmerende. Hvis jeg skulle gøre det en dag, så ville jeg se om jeg kunne finde et godt sted i en nåleskov — gerne tæt på vandet. Måske endda et sted i klitterne, hvor der er læ, forudsat at telt-pløkkerne kan sættes i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *