Rødding: Illustrator (Dag 2)

Min 2. dag med Illustrator-undervisning. I dag gennemgik jeg det essentielle værktøj Pen Tool for eleverne, og lod dem bide skeer med nogle forskellige Pen Tool øvelser jeg havde lavet specielt til formålet (hvoraf jeg havde lånt nogle fra Lynda.com). Det fungerede ret godt, også selvom jeg havde lavet nogle små fejl inde i selve øvelserne hehe. Pen Tool delen tog dog meget længere tid end jeg havde regnet med, så vi nåede kun igennem halvdelen af programmet for i dag. Resten må jeg tage i morgen.

Det fungerer generelt ret godt at sætte noget musik på inden undervisningen begynder om morgenen, samt i pausen. Sammen med det vektor-galleri jeg har kørende som slide show imens, er det med til at lægge en total casual stemning, og gør det hele lidt mindre seriøst (selv om det selvfølgelig er seriøst).

Det er rart at det meste af den helt grundlæggende Illustrator-undervisning er overstået, så jeg kan fortælle om de lidt mere interessante funktioner i programmet. I morgen (oprindelig planlagt til i dag) får de til opgave at designe et logo, så det bliver spændende at se hvad de kommer op med der.

Men alt i alt endnu en god dag.

This entry was posted in Undervisning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *