Rødding: Den sidste fest

Det var perfekt! God middag i biblioteket med a capella sang og bernaise sovs ud over det hele! Så havde vi lige et par timer inden festen gik løs nede i baren. Jeg sprang lige op i musiklokalet for at jamme lidt på trommesættet. Så kom Steven pludselig ind med sin kæreste Sana. Vi lyttede noget musik og så gik vi hver til sit for at gøre os klar til aftenens strabadser! Jeg var lige et mut nede i byen for at hæve nogle klejner til sprut i baren… og der var sprut i stride strømme… Alt for billig sprut! Smagte Stevens “Jungle Special” tror jeg den hedder. Farlig drink, som ikke har den fjerneste smag af alkohol! Killar! Tiden gik, og pludselig var der stole-dans på dansegulvet. Jeg sprang med. Da vinderen blev fundet, blev der smidt “You Can Leave Your Hat On” og hvad der før var stole-dans, blev nu til “striptease”. Jeg nævner ingen navne, men det blev sgu ret vildt til sidst hæhæ. Klokken var vist omring 03:00 da jeg fandt vej tilbage til mit værelse… God daaaaaamn det var sjovt!

This entry was posted in Undervisning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *