Rødding: Illustrator (Dag 4)

Nu er vi kommet til gennemgangen af de forskellige måder man kan transformere sine objekter på — move, scale, rotate osv. samt smarte genveje til det. Derudover har vi også set på farver, strokes, fills og det utroligt nyttige Appearance Panel, hvorfra man virkelig kan styre udseendet på ens grafik. Sidst på dagen viste jeg hvordan man kan lave mønstre. Det drillede lidt, men til sidst lykkedes det. Det virkede godt lige at vise min TRIAD-serie i den forbindelse, også selvom jeg har benyttet et plug-in til at lave dem med.

I morgen er det sidste dag med Illustrator, så jeg skal lige se hvordan jeg kan runde det hele af på den bedst mulige måde. Jeg tænker det kunne være sjovt med en sjov lille quiz eller noget sidst på dagen, for at teste deres skills.

This entry was posted in Undervisning. Bookmark the permalink.

One Response to Rødding: Illustrator (Dag 4)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *