Rødding: Illustrator (Dag 5)

Sidste dag med Illustrator. Jeg fortalte bl.a. om groups og layers, Live Trace og symbols. Programmet jeg havde stillet op for hele ugen passede nærmest lige præcis. Jeg nåede igennem stort set alt det jeg havde planlagt, så det var bare helt perfekt. Næste uge skal jeg så forberede et program til Photoshop og Flash/After Effects, så det bliver travlt men godt at få styr på! Jeg vil forøge at gå lidt anderledes til værks med den næste undervisning, og kaste dem ud i flere udfordrende øvelser. Det bliver spændende!

This entry was posted in Undervisning. Bookmark the permalink.

3 Responses to Rødding: Illustrator (Dag 5)

 1. EN says:

  Tillykke med jobbet! Har altid vidst, at du har en pædagogisk åre.

 2. Elev says:

  Ja ser også frem til næste uges strabadser og udfordringer. Tak for en lærerig første uge!

 3. Jokke-svin says:

  @ Elev — Hey tak for kommentaren og velbekomme hvem du end er (Michela?)

  @ EN — Tak tak :) Det er virkelig givende at undervise andre, og det hold her stiller heldigvis mange spørgsmål, så det er helt perfekt. Vil gøre mit bedste for at strikke et godt program sammen til Photoshop-undervisningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *