Rødding: Flash (Dag 1)

Puha jeg var sent oppe i går for at forberede mig til i dag, så efter at have læbt min tunge krop ud af sengen, hældte jeg en spand kaffe i kæften for at holde hovedet oppe. Nogle gange er det sgu lidt hårdt at komme ud af sengen… I dag var en af disse dage. På trods af min døsighed, fik jeg dog kørt at godt program igennem i dag. Jeg nåede alt det der skulle nås. Perfekt!

Ugen her bliver lidt freestyle-agtig når vi når længere frem. Jeg regner med at køre over i After Effects omkring onsdag. Det kommer lidt an på, om det lykkes alle at installere det. Det håber jeg. After Effects er sgu egentlig meget fedt.

Efter aftensmaden fik jeg lige et spil billard med Steven. Han er sgu en stand-up guy. Jeg må lige se om jeg kan fange hans Facebook på et tidspunkt.

This entry was posted in Undervisning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *