Rødding: Flash (Dag 5)

Sidste undervisningsdag på højskolen… Det er lidt trist, for her er virkelig fedt at være. Skønne mennesker, godt sammenhold og ikke mindst god mad :p I dag viste jeg dem, hvordan man kan animere sin underskrift i After Effects. Vi lagde endda en blyant ind, som vi selv havde tegnet for at give illusionen af, at den skriver selve underskriften. Anders blev ved med at give mig udfordringer — det var herre grineren. Han spurgte bl.a. om man kunne lægge en skygge på pennen, og det lavede jeg så. Bagefter gik jeg over til The House, og vi begyndte at animere de forskellige psd’er der kom ind i After Effects. Jeg fik virkelig indtryk af, at de opdagede hvor mange muligheder der egentlig er med After Effects, selvom de var meget trætte i hovederne. Det var lidt underligt at undervise i dag, da de fleste var taget hjem. Vi var vist kun omkring 7.

I aften er der fælles middag i biblioteket og efterfølgende fest i baren — et fælles farvel til eleverne på det 4 ugers grafisk-design kursus. Jeg glæder mig helt vildt meget til at fyre den af med de andre. Nu har jeg jo ikke været til de tidligere fester, så jeg har sparet en del fest-energi op :p

This entry was posted in Undervisning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *