Rødding: Photoshop (Dag 3)

I dag arbejde vi videre på projekt “Sky Pirates”. Jeg ville gerne have indledt morgenen med at stjæle Mona Lisa, men fordi folk har problemer med at oprette forbindelse til serveren, tog jeg bare direkte fat på Sky Pirates. Det lader til at de allesammen er rimelig godt med, selvom niveauet er ret højt. Det er rigtig fedt. Og jeg elsker virkelig at de allesammen stiller masser af spørgsmål!

Jeg er en smule bagud i programmet, men det tvinger mig omvendt til virkelig at fokusere på de vigtigste dele af Photoshop. Jeg føler at jeg har været meget inde over Layer Masks. Vi snuste lige lidt til Adjustmens Layers i dag, så det vil jeg helt klart køre videre med i morgen. De er meget nyttige at have styr på!

Efter aftensmaden tog jeg lige et spil bordfold med Joakim. Han har levet højt på altid at vinde over de andre, men det sluttede i aften! Tronen er gået videre hehe.

Jeg glæder mig rigtig meget til i morgen :)

This entry was posted in Undervisning. Bookmark the permalink.

One Response to Rødding: Photoshop (Dag 3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *