Ray-Ban Aviator

Så er der sgu kommet nye briller på drengen, og det er intet mindre end et par klassiske Ray-Ban Aviator med spejlfront — præcis som vi kan lide dem! Nu er det ikke ligefrem discount-briller, så jeg måtte da også slippe lidt flere klejner end hvad jeg ellers plejer at bruge på solbriller. Kvaliteten er dog indiskutabelt god. Fra det øjeblik jeg tog dem på stod det mig klart, at jeg her havde med et par eksklusive og historiske briller at gøre. De sidder bare præcis som de skal, og jeg har ellers meget svært ved at finde briller p.g.a. mit smalle hoved. Jeg er ovenud tilfreds med købet og glæder mig til at bruge dem i mange mange somre fremover.

This entry was posted in Indkøb. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ray-Ban Aviator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *