Sælges: Lydboks/Vokalrum (Vocal Booth)

lydboks-vokalrum-01

lydboks-vokalrum-02

lydboks-vokalrum-03 lydboks-vokalrum-04

Jeg sælger min hjemmelavede lydboks. Som det ses på billederne, er pladerne ikke sat sammen, hvilket gør det meget fleksibelt at flytte rundt på dem som man har lyst til. Hver plade måler ca 1 x 2 meter og stiller man en mikrofon ind i rummet og optager derinde, så elimineres enhver form for rumklang. Lyden bliver fuldstændig ren.

Konstruktion:

Skelet: Træramme
Bagbeklædning: Masonitplade
Stof: Plantedug
Indmad: Knauff Ecobatt 45 mm

This entry was posted in Salg and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Sælges: Lydboks/Vokalrum (Vocal Booth)

  1. Philip Søborg says:

    Hej :)
    Jeg er meget interesseret i din lydboks!
    Skriv til mig på 50980486 hurtigst muligt da jeg skal bruge den den næste uge, såfremt du har tid.

    Mvh. Philip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *