Sild i en tønde og shopping

I bogstaveligste forstand… Der var så mange til den fest i går, og så få steder at sidde, at man stod som sild i en tønde. Støjniveauet var også så højt at man blev nødt til at råbe ad hinanden (ikke helt optimalt) –> dette var grunden til at jeg daffede hjem forholdsvis kort tid efter vi var kommet :s

Det var federe oppe ved Anders, hvor vi sad og hældte en ordentlig røvfuld sprut i halsen før vi gik hen til den anden fest…

Så ruller der snart cash ind på kontoen, og så har jeg tænkt mig at tage til Armylageret i Assens for at købe lidt tiltrængt tøj. “Hvorfor et Armylager?” spørger du måske… Jeg har tidligere købt nogle buker fra Armylageret og det er nok det stykke beklædning jeg har haft der der holdt længst tid (taget i betragtning hvor meget bukserne har skulle stå model til). Så jeg tager derhen igen for at købe ultra-robust tøj. Tænkte på flg.:

– Nogle sikkerheds-støvler (for at være god mod mine fødder *s*)
– Sort, US kampbuks model M65
– M84 sommer militærskjorte (den er ret cool. Velcro-strip til navneskilt og skulderstropper)

Check deres hjemmeside her forresten –> www.armyvarer.dk

Træning i morgen kl. 10:00 og derefter fodbold! Søndag er blevet til den officielle sportsdag i min verden, hehe.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *