OOH HAPPY DAY!

Det er fandme en lækker fornemmelse at se sit arbejde ude på gaderne! Da jeg var på vej med Klavs ned på Republikken for at fejre Toppers føs’dag, gik vi lige forbi Café Carma og der var det jeg så, at de havde fået sat logoet op på facaden og vinduerne! Det ser fandme nice ud :)

Var selfølgelig lige inde og snakke med dem om hvordan det var gået i løbet af dagen… timerne op til selve åbningen og sådan. Sad med Bayram oven på i lounge-området og så kom Robinson Martin (Martin Vendelbo) lige pludselig derop *lol*. Det var lidt skægt.


Ham der…

Fik også lige skriblet lidt i deres gæstebog (med guldkant og hele svineriet!) –> skrev, at de helt sikkert havde mig som stamkunde :)

Nå, men tilbage til Toppers føs’dag! Jeg skal lige love for at det var fornemt oppe på Barrikaden med lækker mad, musik og mannequin-dukke (hun var sgu’ meget lækker, hehe). Tak Topper for lækker mad og positivitet :)

Måske er der noget festivitas lørdag… vi samles nok nogle stykker ved Claws og får lidt våde varer i hvert fald… så må vi se hvad det fører til af narrestreger ;)

Gotta run run run

This entry was posted in Afgang 08, Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *