Skipper? Sømand? Kaptajn?

Jeg er bare ved at lave det fedeste website til mine tøser i Faaborg!! Ja ja, jeg ved godt at det er fucking sent, men jeg skal lige skrive det her inde jeg hopper på hovedet i kanen *snork* –> skal jo heller ikke møde før ved en 15-tiden i morgen, så… jeg er på hold B, som skal til computerkursus om aftenen (lækkert!).

Nå, men jeg snakkede om det der website jeg var ved at lave… det hedder MUG (Messed Up Girls) og jeg linker til siden fra hovedsiden på jokke-svin.dk. Kig hvis du tør sømand!

Okay, jeg ved ikke hvorfor jeg hele tiden skal nævne ordene “skipper”, “sømand” og “kaptajn”… Jeg synes selv jeg er underlig *Gg* –> men på den fede måde altså!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *