Skriften på væggen!

Så har jeg billederne klar fra Café Carma og den tekst jeg har skrevet på væggen over trappen.
Jeg har lige været derhenne for at få Sulle til at se på menu-kortet og plakaten inden jeg sender det til trykken nu her. Det er godt nok ikke noget specielt lækkert, da jeg kun havde i dag til at lave det hele i… men sådan er det jo.

Det jeg er mest tilfreds med er sgu’ skriften på væggen –> jeg opdagede dog at jeg havde glemt at sætte prik på et i, så det forsøgte jeg at gøre da jeg var dernede nu her. Det var godt nok noget af en udfordring fordi de havde fjernet den bro jeg havade stået på, så jeg måtte stå og gribe fat om hjørnet på væggen med hele overkroppen ude over trappen *gys*. Det resulterede i, at jeg ikke fik sat en prik over i’et men nærmere en fucking pandekage! Øv… Men det er jo storytelling, så hvad fanden…


Looooong way to go… Jeg står og udfylder den outline jeg brugte to dage på at optegne. Det var satme noget der tog lang tid!


Det lykkedes mig at få en forholdsvis ren kant på typerne. Det er jeg ret så lettet over. Brugte ikke nogle af de pensler jeg var ude med Bayram for at købe men derimod mine egne fra skolen.


Her er hele teksten. Den er som følger:

  Carma

  Carma betyder handling. Carma er loven om årsag og virkning,
  eller retfærdighedens og gengældelsens lov. Carma skaber balance
  og derfor retfærdighed. Ved et menneskes gode eller onde Carma
  forstår man den samlede, opsparede sum af virkninger.
  Carma bestemmer på denne måde et menneskes skæbne.

  Som du sår, så skal du høste!


Det er fedt at tage billeder af typografi på vægge, og specielt fedt når det er noget man selv har lavet :)

Well, jeg må hellere lige sende de filer til trykken… I morgen skal jeg bikse et simpelt web site op for dem og så har jeg råd til julegaver *wuhu*.

C’ya!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *