Skyder jeg haardt? :p

Tog til stranden ved 12:00-tiden efter at have chattet lidt paa MSN + jubii. Jeg var ved stranden i flere timer (fra 12:00 til ca. 17:00). Paa hjemturen smuttede jeg lige forbi Elvira’s og hentede de penge, som min far havde lagt i gaar aftes (400 Euro) –> Elvira lavede noget mad (som saedvanligt) og Oriol var der ogsaa. Han sagde, at han ville tage mig med til Sant Pol paa Soendag for at moede Estella og den anden som jeg ikke lige kan huske navnet paa…

Da jeg kom hjem til Ton og Sosi igen efter strandturen, var Adri og Aimar (en ven) paa vej ud (og gaet hvor de skulle hen) jep, til stranden. Jeg tog med dem.

Nede paa stranden moedte vi nogle andre venner, som kom med os. Vi taevede hinanden med haandklaeder (ret haardt faktisk!) og tyrede en lille plastiskbold efter hinanden. Til sidst var de ret bange for mig allesammen fordi jeg de synes at jeg skoed saa haardt (det synes jeg nu ikke jeg gjorde).

Adri var i Sant Pol i dag for at koebe biletter til den 3-dages festival vil skal til (40 Euro pr. billet!).

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *