Sløvt vejr = sløve tanker

Fuck jeg er sløv i dag. Det har til dels noget at gøre med det lige så sløve vejr, men nok også fordi jeg er dårlig til at gå tidligt i seng.

Jeg skulle jo egentlig til en studenterfest i aften (20:00) i Katterød forsamlingshus, men grundet min meget irriterende sløvhed, tror jeg ikke det vil blive nær så sjovt, som hvis jeg var ved mine fulde fem. Jeg regner derimod med, at tage til den fest der ligger d.24 i Diernæs forsamlingshus, da jeg regner med at være frisk der. Jeg skal også passe på med ikke at blive total syg inden jeg skal til Spanien jo –> det er trods alt snart d.26!

I dag skal jeg bare sløve den for groft… og læse i den bog jeg fik i legat-gave. Der står de fedeste øjenvidneberetninger om diverse grusomheder op gennem historien (fuck hvor døede der egentlig mange folk under Den Sorte Død!) –> det sætter virkelig tankerne i gang.

Hep Hey sørøver!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *