Snart færdig på Faaborg gym – lidt trist

Davs!

I dag har jeg tegnet to rigtig fede tegninger. På den ene tegning har jeg tegnet efter en model, som jeg så i et blad. Den anden tegning forestiller et fantasi-slot. Jeg vil sende tegningerne til Kolding.

Min mor var lige inde i Hammer Hansen og købe en A3-mappe til formålet (jeg har nemlig ingen penge selv lige for tiden… pga. den computer jeg sparer op til).

Og nu hvor jeg alligevel er inde på computere, så køber min mors kæreste Kaj også en saml-selv computer til 3900 kr. hos en der hedder Kenneth. Jeg ville ønske det var mig der allerede kunne købe en computer, men jeg ind til videre har jeg kun sparet ca. 1900 kr. op. Jeg håber også at Sylle betaler noget for de designs jeg lavede til FABV og Cbox.

I næste uge er der jo terminsprøver:

    Mandag – Dansk (08:00 – 14:00)
    Tirsdag – Engelsk (08:00 – 13:10)
    Onsdag – FRI
    Torsdag – Spansk (08:00 – 13:00)

Det er ikke så galt. Jeg er dog lidt nervøs for årsprøven i spansk. Det er første gang jeg er til prøve i spansk, men det er alligevel godt at få det prøvet inden den rigtige eksamen…

Det er meget trist, at jeg snart er færdig med gymnasiet. Det er bare gået så hurtigt synes jeg, som om det kun er nogle måneder siden jeg gik i 1.g.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *