Sol ved Koldinghus

Det er det skønneste vejr disse dage, så i går gik Lyu og jeg en tur til Trapholt. Mit knæ drillede lidt på vej derud, men det gik heldigvis over efter noget tid. I butikken ved Trapholt faldt vi over nogle fede rejseguides fra bladet Wallpaper. Sådan á la “Rejsen går til…” men bare meget mere lækre rent grafisk. Ganske glimrende gaveidé.

Vi nappede et stykke gulerodskage i caféen som vi nød udenfor med udsigt til fjorden. Solskin er en essentiel ingrediens til kagespisning :p

Tog bussen hjem igen og listede ned til Slotssø Isen for at fortsætte vores usunde livsstil med en vaffel og en is. Jeg er forelsket i vafler, men de kan godt gå hen og blive lidt for søde nogle gange..

Vi fandt en vores “stamkrog” ved Koldinghus, hvor vi lå i et godt stykke tid og lurede på forbipaserende imens vi nød solen (og fik kuldegysninger når den forsvandt bag små skyer).

Jeg blærede mig med min fletnings-skills…

Den smukkeste facade i hele Kolding!

Da solen skruede ned for lysstyrken pakkede vi tæppet sammen og gik ned på de mexikanske. Frozen Margarita og Tequila Sunrise efterfulgt af en overflod af lækker mad! Jeg kunne ikke klemme én bid mere ned bagefter, damn… Vi trillede ud af døren og hjem efter en dejlig dag med kunst, sol og god mad.

Hentede The Royal Tenenbaums som vi smækkede på mac’en… Pludselig væltede en bølge af træthed ind over mig og jeg faldt i søvn…

This entry was posted in Forhold, Tegning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *