Sommer i Katalonien (prolog)

Ferier er vidunderlige, og jeg havde i den grad glædet mig til denne to-ugers ferie i Spanien (Katalonien). I år havde min far og jeg rig mulighed for at være sammen, da han p.g.a. krisen var nødt til at tage tvungen ferie fra arbejdet. Det var på én måde trist, men omvendt også dejligt at kunne tilbringe mere tid med ham.

Denne rejsedagbog adskiller sig fra mine tidligere i den måde jeg har udformet den på. Tidligere har jeg skrevet alle blog-indlæggene færdige under selve serien. I år har jeg, efter hver dag, meget kortfattet nedfældet begivenhederne i punktform med henblik på at skrive dem sammen hjemme i Danmark. Det giver nok nogle væsentligt mindre fyldige indlæg, men jeg vil alligevel gøre mit bedste for at krydre herlighederne med dejlige adjektiver og hvad der ellers måtte være i godteposen! God fornøjelse.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *