Store ting i Barq

Der sker ting og sager i Barq. I dag havde vi en snak med Ivan omkring vores målsætninger med virksomheden. Vi fik nogle gode tips omkring hvad der ville være godt for os at gøre for at få lidt mere skub i tingene. Det var kanon! Efterfølgende skete der nogle ret fede ting, som jeg desværre ikke må komme ind på her. Jeg kan dog nævne at jeg var forbi Café Carma for at snakke med Carsten Borch omkring et projekt. Da jeg kom tilbage til HOD (House of Design) fremlagde jeg det for Anders, som hoppede med på projektet. Super! Så, der er nok at rive i synes jeg – Det der med tavshedspligt kan dog godt være en pain in the ass nogle gange, hehe. Men min mund er lukket med syv segl!

This entry was posted in barq. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *