Tidligt i seng? Yeah right!

I dag vil jeg gå tidligt i seng! (lige som jeg altid siger til mig selv, uden at det egentlig sker…). Jeg har rimelig svært ved at komme op om morgenen for tiden, tror jeg er ved at blive lidt halvsyg –> træt, tung i hovedet osv.

Det er ikke så fedt, hvis jeg bliver syg lige midt i det store projekt her… der er fandme DEADLINE d.17! Dvs. jeg har en lille uge til at lave en hel illustration til den udviklingshistorie jeg har lavet storyboard til… den er godt nok kun på 12 billeder, men de 12 billeder skulle helst være gode rent kompositorisk, farvemæssigt osv. så jeg har rigeligt at lave de næste dage!

Nu vil jeg æde…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *