Til Fanø & Farvel til Vinod :'(

Så sidder jeg i toget på vej til Fanø… wee. Jeg glæder mig total meget til at se mormor og morfar igen. Det er bare skod med det lortevejr. Det regner og regner og regner… og når det ikke regner, så regner det. Well, det skulle blive bedre i morgen. I hope.
Jeg tænkte på at købe en fodbold når jeg kommer derhen, så jeg kan spille noget bold på den fodboldbane der ligger lige ved siden af min mormor og morfars hus.

Fuck mand jeg knoklede i går. Jeg hjalp skolekokken med at rydde hele sit madlager væk sammen med nogle kammerater. Det tog hele dagen, men så tjente jeg også lige 600 coronas :D Det er bare lidt en skam at vi ikke skal have ham i skolens køkken til næste år. Han er total sjov og har en ret god karisma. Men der kommer en ny kok –> håber han er lige så sej!

Well, nu er jeg med Fanøfærgen… Har lige ringet til morfar, så han kan være der ovre på den anden side. Jeg takker af for nu…

This entry was posted in Fanø, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *