Mmmm, Caprabo :p

Det var så den dag. Var atter henne ved Elvira for at tage med mor til stranden. Men før det, var vi lige på fotosafari henne ved markedet, hvor vi så nogle gustne fisk og døde kaniner. Var også lige henne ved en der hedder Teresa, som er en af mine mors venner.

Lækkert vejr, men efter noget tid på stranden begyndte det sgu’ at tordne i det fjerne, hvorefter det regnede. Så vi smuttede hjem til Elvira, hvor vi hvilede og og jeg fik et parti skak med Oriol –> jeg har jo ikke spillet i noget tid så han vandt.
Dernæst fik jeg endelig vekslet nogle penge, så jeg kan handle lidt. Min mor og jeg var lige inde i Caprabo for at købe en bunke slik.

Hjemme ved Ton & Sosi var der ingen hjemme, så jeg smuttede lige ud for at spille noget Basketball… så kom de hjem og jeg spillede med Pol…

Mor lavede aftensmad mens ton & Sosi arbejdede nedeunder. Pol og jeg så spaniens landshold spille mod Paraguay i TV… Spanien vandt for stort!! De har også de vildeste spillere bl.a. en der hedder Navarro og en gigant, som har et kæmpe langt ansigt og behårede skuldre *lol*. Det var en cool kamp, selvom vi kom ind i 3 kvarter af den.

Min mor sover i samme værelse som mig nu, fordi hun synes det er for varmt ovre ved Elvira… jeg kan nu ikke mærke nogen synderlig forskel…

Well, godnat.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *